Defoe neemt in emotionele brief afscheid van zijn beste vriend: "Slaap zacht kleine man"

08 juli 2017 20:58

Jermain Defoe en Bradley Lowery, dat waren twee handen op één buik. De aanvaller van Sunderland leerde de doodzieke jongen kennen als mascotte van zijn club, maar vanaf het eerste moment trok hij zich het lot van de jongen aan. Gisteren overleed Bradley en vandaag kroop Defoe in zijn pen.

We kunnen ons zo inbeelden dat de tranen van het gezicht van Defoe dropen terwijl hij dit schreef. Het is een ontroerend afscheid geworden van de 6-jarige jongen die hij steevast zijn beste vriend noemde. "Vaarwel mijn vriend, ik ga je missen. Ik voel me gezegend dat God je in mijn leven heeft gebracht. We hebben prachtige momenten gehad en daar ben ik je dankbaar voor."

"Ik zal die blik van je toen we elkaar voor het eerst ontmoetten nooit vergeten. De oprechte liefde in die schattige ogen. Ik vind het moeilijk om de juiste woorden te vinden om te beschrijven wat je voor mij betekent", schrijft Defoe. "De manier waarop je mijn naam zei, je kleine lachjes en de liefde die ik voelde als je bij me was."

"Jouw moed en dapperheid zijn een inspiratie voor de rest van mijn leven. Je zal nooit weten wat voor een verschil je voor mij hebt gemaakt. God heeft je in zijn armen en ik zal je voor altijd in mijn hart dragen. Slaap zacht kleine man. Mijn beste vriend."

Redactie

Premier League \\ Sunderland
 
 
Reacties.