"Het is niet zo dat ik weg moet of weg wil bij Anderlecht"

10 juli 2017 08:07

René Weiler zette de Anderlecht-kern in het tussenseizoen opnieuw ietsje meer naar zijn hand. Verschillende spelers werden opzijgeschoven en grote transfers werden gerealiseerd. Maar hoe zit het met de toekomst van Bram Nuytinck (27)? De Nederlander kon weg, maar bleef in Brussel.

“Olympiakos was concreet, maar ik moest heel snel beslissen en wees het af”, aldus Nuytinck in Het Nieuwsblad. “Het is niet zo dat ik weg moet of weg wil bij Anderlecht. In mijn vijf seizoenen tot nu toe werd ik hier drie keer kampioen en toen we naast de titel grepen waren dat net de jaren dat ik minder vaak speelde. Ik geef altijd alles.”

“Het beste bewijs is dat Hasi me weer bij Olympiakos wou terwijl het tussen ons minder liep in zijn laatste jaar. Wat mijn toekomst betreft, laat ik alle opties open. Als ik me kan verbeteren met een transfer zal Anderlecht wel meewerken omwille van mijn bewezen diensten, maar net zo graag blijf ik in Brussel.”

Contractverlenging

Een contractverlenging kwam er nog niet uit de bus, mede omdat Nuytinck out is. “Ik heb hier nog één jaar contract en er werd vorig seizoen al gepraat over een verlenging, maar die gesprekken vielen stil door blessures. Ja, ik revalideer nog van een achillespeesblessure, maar dat is niet chronisch.”

Jupiler Pro League \\ Anderlecht \\ Olympiakos Nicosia
 
 
 
Reacties.