Denayer komt terug op de zure uitschakeling tegen Wales: "Ik ga Wilmots dan achteraf geen mes in de rug steken"

12 juli 2017 18:55

De uitschakeling van de Rode Duivels op het EK vorig jaar kwam heel hard aan, niemand had verwacht dat we er tegen Wales zouden uitgaan. Achteraf was Jason Denayer één van de gebeten honden.

Vooral de kinderlijke manier waarop we tegendoelpunten incasseerden was erg zuur, waardoor de ongeziene verdediging zwaar onder vuur kwam. Jordan Lukaku wees toenmalig bondscoach Marc Wilmots aan als de schuldige, Sport/Voetbalmagazine vroeg nu aan Jason Denayer of hij daarmee akkoord gaat.

"Hetgeen zeker waar is voor Jordan en voor mij is dat we matchritme misten. En dat we tot dan nog geen minuut gespeeld hadden op het EK, speelde ons ongetwijfeld ook parten. Maar ik ga geen kritiek geven op Marc Wilmots," vindt Denayer ervan.

"Wie ben ik om hem te bekritiseren? Hij is degene die me bij de nationale ploeg gehaald heeft, ik ga hem dan achteraf geen mes in de rug steken," klinkt het. "En ik hou ook wel van zijn manier van werken, hij heeft een directe stijl van coachen, recht voor de raap, dat ligt me wel."

Yannick Lambrecht

Premier League \\ Sunderland \\ België \\ Wales
 
 
Reacties.