Genk met gemak, Eupen verrast Duitse subtopper, Cercle en Lokeren leren van elkaar

12 juli 2017 21:29

De voorbereiding is voor alle ploegen in volle gang en dat betekent veel oefenwedstrijden. Woensdagavond stonden er opnieuw vier matchen met Belgische ploegen gepland.

KRC Genk 4-0 Willem II

Racing Genk was als eerste aan de beurt, maar wel achter gesloten deuren. Willem II bleek uiteindelijk maar een hapje: Samatta opende de score en na de rust zetten Schrijvers, Vanzeir en Naranjo de 4-0 eindscore op het bord.

Cercle Brugge 2-1 Sporting Lokeren

Een interessanter duel en een echte test was dat tussen Cercle Brugge en Lokeren. Crysan en Bruno zetten de Vereniging al snel op voorsprong, Lokeren kon ondanks de owngoal van Dewaele niet meer terugknokken. Besluit: een teken dat de vele transfers van Cercle wel degelijk iets opleveren, maar ook dat Lokeren nog werk aan de winkel heeft.

Borussia Mönchengladbach 2-2 Eupen

Eupen speelde - toch wel verrassend - gelijk tegen Borussia Mönchengladbach met 2-2. Garcia en Diallo zorgden voor de doelpunten voor de Panda's.

Houtvenne 0-3 Westerlo

Tenslotte ging Westerlo met 0-3 winnen bij Houtvenne. Naessens, Heymans en Rommens pikten hun doelpunt mee.

Yannick Lambrecht

Jupiler Pro League \\ 2e klasse \\ Nederlandse Eredivisie \\ Willem II \\ KRC Genk \\ Sporting Lokeren \\ Westerlo \\ Cercle Brugge \\ Eupen \\ Bor. Mönchengladbach \\ Houtvenne
 
 
Reacties.