Lenie Onzia: "Oplopen op het EK was bijzonder, vooral de supporters ..."

17 juli 2017 18:02

De Belgian Red Flames gingen na hun nederlaag tegen Denemarken opnieuw naar Rheden, om er een training en persmoment te houden voor de groep afzakte naar Tilburg voor de rest van het toernooi. We spraken er met Lenie Onzia, die toch nog een beetje teleurgesteld was.

"De nederlaag is nog niet helemaal verwerkt, maar dat hoeft misschien nog niet. We hadden als groep het gevoel dat er meer in zat. De organisatie stond goed, maar we krijgen een doelpunt tegen na veel pech en een fout die misschien niet had mogen gebeuren."

Verder was het voor Onzia wel een speciale wedstrijd: "Vooral het publiek dat er voor ons was. Ik had het gevoel dat er heel veel beleving in zat en dat we heel veel steun kregen. Vlak voor de match was er wel wat gezonde spanning, maar verder ging het wel."

Lenie Onzia sprak ook al over de wedstrijd tegen Noorwegen en het belang van die partij, donderdag om 18 uur in Breda. Dan krijgen de Flames een tweede kans op puntengewin. Het laden van de beelden kan enkele seconden duren.

Aernout Van Lindt

België \\ Denemarken \\ Noorwegen
 
 
Reacties.