Bob Straetman staat voor tweede seizoen als prof: "Ik weet wat me te doen staat"

19 juli 2017 16:57

Eén van de Lokerse beloften die zich vorig seizoen al regelmatig mocht tonen in de Pro League was Bob Straetman. Tegen Deinze speelde hij dinsdag ook een uur, maar dat was toch niet helemaal wat hij ervan gehoopt had.

"Redelijk goeie wedstrijd. Niet zozeer aanvallend, maar wel een heel goed blok. Aanvallend mocht het iets meer zijn, ook van mezelf," vertelt een eerlijke Bob Straetman, die toch wel wat gevaar creëerde.

Lokeren cruisde naar een 0-2-ruststand, maar had het vrij moeilijk in de tweede helft. "We kwamen iets te relaxed uit de kleedkamer en kregen zo een domme goal tegen op die corner. Daarna kregen zij meer vertrouwen en gingen ze drukken, terwijl wij meer achteruit gingen."

Beslissender zijn

Het gebeurt niet zo heel vaak dat een jeugdspeler doorbreekt tot bij de eerste ploeg, maar vorig seizoen verzamelde Straetman in totaal al 1186 minuten, met ook twee goals en een assist. Zien we binnenkort meer van hem? "De trainer spreekt regelmatig met mij en ik weet wat me dit seizoen te doen staat."

"Ik zou graag hetzelfde seizoen spelen, maar dan iets beslissender zijn. Meer goals maken, meer assists geven. En niet te snel basisspeler willen zijn, want daar is het nog te vroeg voor," vindt de flankaanvaller.

Yannick Lambrecht

Jupiler Pro League \\ Sporting Lokeren \\ SK Deinze
 
 
Reacties.