Mingiedi steekt neus aan het venster bij Lokeren: "Niet mijn beste positie, maar het was niet de eerste keer"

19 juli 2017 22:24

Bij Sporting Lokeren staan een handvol beloften te popelen om zich te bewijzen. Eén van hen is de 19-jarige Nathan Mingiedi, die onlangs zijn contract bij Lokeren verlengde en dinsdag in de basis stond tegen Deinze.

"Eerste helft gedomineerd, maar we hadden iets te weinig kansen. In de tweede helft vallen we dan wat terug, maar al bij al mogen we wel tevreden zijn," vertelde Nathan Mingiedi ons na de oefenwedstrijd in Deinze. "Dat is deel van het voetbal: als het té goed gaat, zak je mentaal een beetje terug."

Nieuwe positie

Als ik zelf mag kiezen, speel ik liever centrale middenvelder - Nathan Mingiedi

Kristinsson probeerde heel wat nieuwe dingen uit en zette Mingiedi (normaal een centrale middenvelder) na de rust op rechtsback. "Dat is niet mijn beste positie, dan sta ik liever op het middenveld. Maar ik heb daar vorig jaar tijdens de voorbereiding - toen nog onder Leekens - ook al gespeeld, dus het was niet mijn eerste keer."

Ambitie

"Ik blijf hard werken en ga me zoveel mogelijk proberen tonen aan Runar en Arnar, zodat ik hopelijk mijn kans krijg dit seizoen. Dat is misschien een beetje optimistisch, maar alles kan. En ik denk dat ze wel eerlijk genoeg zijn om me uiteindelijk die kans te geven," aldus Mingiedi.

Yannick Lambrecht

Jupiler Pro League \\ Sporting Lokeren \\ SK Deinze
 
 
Reacties.