OFFICIEEL: Uitleenbeurt Anderlecht-talent is een feit, Harm Van Veldhoven legt uit waarom het geloof in Jorn Vancamp zo groot is

19 juli 2017 13:11

Met een uitleenbeurt aan de Nederlandse eersteklasser Roda JC vond RSC Anderlecht een oplossing voor jonkie Jorn Cancamp. De achttienjarige aanvaller tekende in het Parkstad Limburg Stadion een huurovereenkomst voor één seizoen.

Harm Van Veldhoven, voormalig coach in de Jupiler Pro League, haalde hem als sportief directeur van Roda JC naar Kerkrade. Op de officiële webstek legt hij uit waarom het geloof in de youngster van Anderlecht zo groot is.

Dankbaar

"Vancamp is een groot Belgisch talent. Jorn is enorm gevaarlijk in het zestienmetergebied en beschikt over een enorme portie werklust waardoor hij het iedere verdediging zeer lastig kan maken. We zijn RSC Anderlecht dankbaar voor het feit dat ze deze overeenkomst mogelijk hebben gemaakt."

Vancamp sluit meteen aan bij de hoofdmacht van Roda JC. Vorig seizoen speelde de jonge spits met Anderlecht op het hoogste niveau tegen Westerlo en Saint-Etienne.

Redactie

Jupiler Pro League \\ Anderlecht \\ Roda JC Kerkrade
 
 
 
Reacties.