Opgepast, Davino: "Als die kans komt, zal ik ze grijpen met twee handen"

21 juli 2017 17:17

In de vorige oefenmatch van Sporting Lokeren stond de 21-jarige Bo Geens tussen de palen. Hij keert terug terug van een uitleenbeurt in Nederland en met het vertrek van Barry Copa liggen er wellicht kansen voor hem.

Lokeren ging in Deinze met 1-2 winnen, maar vooral na de rust had doelman Bo Geens veel werk. "De eerste helft was heel goed, de tweede veel minder. De concentratie werd minder bij iedereen en we dachten dat we al gewonnen waren bij de 0-2," vertelde hij. "Maar het is nu zo, we kunnen er niets meer aan veranderen. En we winnen wel, dus al bij al was het een goeie match."

Nochtans moest hij in de eerste helft maar één keer in actie komen. "Daarvoor sta ik in de goal hé," lachte de keeper.

Smaakt naar meer?

Vorig seizoen werd Geens bij Nederlandse tweedeklasser MVV Maastricht gestald om ervaring op te doen. Is hij nu klaar voor het grote werk bij Lokeren? "Tegen Wetteren heb ik ook de tweede helft gespeeld. En ik heb net een heel jaar bij een eerste ploeg in Nederland gevoetbald, dus voor mij is dat niets nieuws."

Na Davino Verhulst is Bo Geens nu normaalgezien de tweede keuze van trainer Kristinsson. "Het seizoen is lang en als die kans komt, zal ik ze grijpen met twee handen. Als je niet de ambitie hebt om in de eerste ploeg te staan, waarom doe je het dan? Maar in voetbal is niets zeker," besloot hij.

Yannick Lambrecht

Jupiler Pro League \\ Sporting Lokeren \\ MVV \\ SK Deinze
 
 
Reacties.