Ivan Leko reageert op twee transfers die uitblijven: "Izquierdo moet wachten zoals de groten" en "Wat ik lees over Engels is niet waar"

25 juli 2017 14:30

Club Brugge duelleert woensdag een eerste keer met het Turkse Basaksehir in de derde voorronde van de Champions League. José Izquierdo en Björn Engels, die al weken in de transferspotlights staan, zitten gewoon in de selectie.

Op zijn persbabbel in aanloop naar het duel met Basaksehir gaf Leko een stand van zaken over de situaties van Izquierdo en Engels.

"José wil een transfer en was er intens mee bezig. Maar ondertussen beseft hij dat ook andere spelers in grotere competities wachten tot wat er in de mercato gebeurt. Ik heb een goeie relatie met hem. Hij is heel open en ik ben blij dat we op hem kunnen rekenen."

De situatie van Engels is totaal anders

Wegens een trainingsachterstand zal Izquierdo nog niet in staat zijn 90 minuten te spelen. Engels komt mogelijk wel aan de aftrap. "Zijn situatie is totaal anders. Wat ik in de kranten lees (Engels zou door Leko bewust niet gebruikt worden in de oefenduels) is totaal niet waar."

"Hij was niet wedstrijdfit. Maar wat ik de laatste twee weken zag, is wat ik van hem verlang: de wil om hier te zijn en hier te spelen. Over de rest hoeven we een dag voor de match niet te spreken. Mijn ploeg is nu het belangrijkste."

Leko rekent op de flitsen van Izquierdo

Redactie

Champions League \\ Club Brugge \\ Istanbul BB
 
 
Reacties.