Refaelov al zeven jaar Club Brugge trouw, maar veel geblesseerd: "Dat was mijn doel toen ik 25 was"

26 juli 2017 08:33

Lior Refaelov heeft altijd het vertrouwen van het bestuur van Club Brugge gehad. Terecht, want fit is de Israëliër een serieuze meerwaarde voor de ploeg. Het probleem is enkel dat hij de voorbije jaren meer schipperde tussen veld en ziekenboeg dan wat anders.

Refaelov heeft zelfs getwijfeld om te vertrekken. "Ik heb contact gehad met Maccabi Haifa en een vertrek was even in mijn gedachten", zegt hij in HLN. "Uiteindelijk heb ik samen met mijn vrouw de beslissing genomen om te blijven. Ik had een goed gesprek met Vincent en Bart en ze gaven veel goeie feedback. Ik voel me hier na al die jaren thuis en zag finaal geen reden om te vertrekken."

Want hij is nog niet klaar met zijn werk bij Club Brugge. "Ik wil opnieuw prijzen pakken met Club. Vooral omdat ik vorig jaar nauwelijks iets bijgedragen heb. Ik wil weer de oude worden en laten zien dat ik nog altijd Lior Refaelov ben. Nogmaals, zonder iets te forceren."

Er kwam een heel mooi aanbod uit China, maar ook toen ben ik gebleven

Want een grote transfer, daarvoor is het te laat. "We moeten realistisch zijn. Ik ben geen dromer. Een paar jaar bij Club en dan naar een topcompetitie, dat was mijn doel toen ik 25, 26 en zelfs 27 jaar oud was. Op een gegeven moment kwam er een heel mooi aanbod uit China, maar ook toen ben ik gebleven", zegt de man die al zeven jaar bij blauw-zwart zit.

Johan Walckiers

Champions League \\ Club Brugge \\ Istanbul BB
 
 
Reacties.