Ondanks de teleurstelling schitterde Club-aanwinst: "De fans houden van me, ik mag ze niet teleurstellen"

27 juli 2017 12:54

Naast de eerste twintig minuten van Club, waarin het collectief sterk druk ging zetten en de Turken tot wanhoop dreef, waren er weinig lichtpuntjes in de 3-3 tegen Basaksehir. Toch liet ook Dennis zich opmerken.

De kwieke Nigeriaanse vleugelspits deed ons wat denken aan Moses Simon, toen die in België neerstreek. Een snelle dribbel, veel overgave én efficiëntie, hij toonde het allemaal op Jan Breydel.

Zeker bij zijn doelpunt vroeg in de wedstrijd. Hij nam de bal van Refaelov perfect aan, hield twee verdedigers aan de praat en knalde overhoeks binnen. Prachtgoal, al had Perbet hem doodgeknepen indien hij miste. De Fransman stond moederziel alleen naast hem.

Ik ben zeker dat we daar gaan winnen -Dennis

"Ik ben heel blij met het doelpunt, maar het was een teleurstellend resultaat, want het was heel belangrijk dat we wonnen vanavond", aldus Dennis achteraf. Hij zag oorzaken voor de ommekeer.

Teleurstelling na wissel

"Er moet meer gesproken worden op het veld én we moeten elkaar veel beter aanvoelen." Dennis moest in de loop van de tweede helft naar de kant. "Ik was toch teleurgesteld dat ik eraf moest."

"De fans houden van me en geloven in mij, daarom mag ik hen niet teleurstellen. Ik denk echt dat we daar kunnen winnen, geloof me maar. We hebben uitstekende spelers en coaches", sloot hij af.

Sander De Graeve

Champions League \\ Club Brugge \\ Istanbul BB
 
 
Reacties.