OFFICIEEL: Antwerp heeft spits te pakken

27 juli 2017 22:28

Antwerp is al een tijdje op zoek naar een echte targetspits om het seizoen mee aan te vatten. Het zal erg snel moeten zijn om tegen vrijdag klaar te zijn voor de strijd in de Jupiler Pro League. Maar er zat iets in de pijplijn. En het is er nu uitgekomen.

UPDATE: Watford heeft de uitleenbeurt van Oulare aan Antwerp nu ook officieel weten te bevestigen op de webstek van de club.

Eerder deze week werd bekend dat ze op de Bosuil denken aan Obbi Oulare. De onderhandelingen met de boomlange aanvaller zijn opgestart en zouden goed verlopen.

Zo weet RTBF al van een nakend akkoord. Bij The Great Old willen ze er alles aan doen om nog zoveel mogelijk aanwinsten speelgerechtigd te krijgen voor de eerste wedstrijd, vrijdag tegen Anderlecht.

Ook José Naranjo van Racing Genk staat ondertussen nog steeds in de belangstelling van stamnummer 1, al heeft Oulare sowieso de prioriteit als eerste aanwinst voorin.

Redactie

Jupiler Pro League \\ Premier League \\ La Liga \\ Champions League \\ Antwerp \\ Club Brugge \\ KRC Genk \\ Zulte Waregem \\ Celta De Vigo \\ Watford \\ Istanbul BB
 
 
Reacties.