Vanhaezebrouck weet waar het Oostenrijkste gevaar schuilt: "Dát krijgen ze altijd voor elkaar"

27 juli 2017 11:00

Toen het Oostenrijkse Rheindorf Altach uit de bus kwam als tegenstander in de Europa League, hadden we eerlijk gezegd nog nooit van het team gehoord. Hein Vanhaezebrouck wil vooral waarschuwen.

Het blijkt volgens de Gentse coach een heel degelijke ploeg te zijn. "We starten tegen een tegenstander die al twee voorrondes speelde. Samen met een competitiematch hebben ze dus al vijf échte wedstrijden in de benen."

"Dat is zeker een voordeel voor hen, voor ons is het de eerste keer money time. Het wordt afwachten hoe klaar mijn spelers zullen zijn tegen een tegenstander die de laatste weken vol vertrouwen speelt."

Altach rolde immers Austria Wien -wel een naam die een belletje doet rinkelen- op met 3-0 dit weekend. "Heel droog, heel sec. Het is een ploeg met veel ervaring die er altijd in slaagt om héél goed te beginnen."

"Zowel tegen Austria Wien als tegen Dinamo Brest kwam het snel op voorsprong. Daarna hebben ze de ervaring én maturiteit om het goed uit te spelen. Er zit veel rust in het team."

Afwezige Andrijasevic

Een tegenstander die het klappen van de zweep kent, maar zonder écht grote namen dus. Bij AA Gent ontbreekt dan weer Franko Andrijasevic, de topaankoop.

De Gentse selectie

Sander De Graeve

Europa League \\ KAA Gent \\ Rheindorf Altach
 
 
Reacties.