Kan Gent de favorietenrol in Oostenrijk wél waarmaken?

03 augustus 2017 11:00

Van de drie Belgische clubs in Europa heeft AA Gent de beste papieren, maar het zal wel uit zijn pijp mogen komen in Oostenrijk. Met de 1-1 uit de heenmatch heeft Altach zelfs een klein streepje voor.

Geen vroeg tegendoelpunt slikken was de boodschap, maar na vijf minuten keek Gent al tegen een achterstand aan. Gelukkig voor de Buffalo’s kon Mr. Europe Kalifa Coulibaly de scheve situatie nog rechttrekken.

Uit de openingsmatch in de competitie kan ook weinig vertrouwen getankt worden, want STVV kwam als winnaar van het veld (3-2). De verdediging zal donderdagavond toch meer op punt moeten staan als Gent wil ‘overzomeren’.

We hebben thuis nagelaten een betere uitgangspositie af te dwingen, dus we zullen het hier goed moeten doen om de kwalificatie te forceren – Hein Vanhaezebrouck

De vorige Europese campagnes van de Buffalo’s verliepen telkens uitstekend. Des te meer zou een vroege uitschakeling nu een drama zijn dat een impact kan hebben op het hele seizoen. Rond 22u15 (of later indien verlengingen en/of penalty's) hebben we uitsluitsel.

Verdien geld met jouw voetbalkennis!

Schrijf je in bij UNIBET en ontvang 80 euro gratis wedtegoed met een bonus tot 200%!

Heb je nog geen account, open dan via DEZE WEBSITE een account en krijg tot 80 euro gratis.

Yannick Lambrecht

Europa League \\ KAA Gent \\ Rheindorf Altach
 
 
Reacties.