'Dendoncker droomt van deze club, Anderlecht zoekt al een alternatief'

14 augustus 2017 20:33

Anderlecht staat met 4 op 9 niet helemaal bovenaan het klassement in de Jupiler Pro League, maar de maand augustus staat vooral in het teken van transfers bij de topclubs. Leander Dendoncker kreeg een deadline, die er snel zit aan te komen. Maar paars-wit is nog niet zeker.

Leander Dendoncker staat al langer in de belangstelling van diverse clubs, maar de verdedigende middenvelder is duur. Anderlecht plakte een enorm prijskaartje op zijn naam, waarmee het hem langer aan paars-wit wil proberen verbinden.

Voorlopig blijft Dendoncker volgens Het Nieuwsblad echter hopen op een bod van Everton, want het team van Koeman lijkt hem de ideale tussenstap richting de absolute wereldtop. De Premier League is de gedroomde competitie van Dendoncker.

Anderlecht kreeg nog geen officieel bod binnen van The Toffees, maar wil zich wel voorbereiden op een eventueel worst case scenario. Daartoe kijkt het nu al uit naar een eventueel plan B. Mauricio (ex-Zenit Sint-Petersburg) zou volgens de Russische pers op de radar staan.

Johan Walckiers

Jupiler Pro League \\ Europa League \\ Anderlecht \\ Utrecht \\ Everton \\ Zenit St Petersburg
 
 
Reacties.