'Anderlecht mikt hoog in zoektocht naar versterking'

16 augustus 2017 07:40

Wie dacht dat het transferhuiswerk van RSC Anderlecht al af was, komt bedrogen uit. Het beloven op transfervlak nog twee spannende weken te worden in het Constant Vandenstockstadion.

Na de wedstrijd van afgelopen weekend gaf trainer René Weiler aan dat er aanvallende versterking moest komen. Maar daar zal het niet bij blijven. Paars-wit speurt ook naar een extra verdedigende versterking.

Rechtsachter

Naast een linksvoetige verdediger, moet er ook nog een rechtervleugelverdediger gehaald worden. Er is onzekerheid omtrent de blessures van Andy Najar en Dennis Appiah en Anderlecht wil geen risico nemen.

Volgens Het Nieuwsblad lieten de Brusselaars daarom hun oog vallen op Ricardo Pereira (23), een offensief ingestelde rechtsachter van FC Porto. Pereira speelde de voorbije twee seizoenen op uitleenbasis bij het Franse OGC Nice en was er een vaste waarde.

Tottenham

Het wordt wel niet eenvoudig om de Portugees te strikken. Ook Tottenham Hotspur zou de situatie van Pereira nauwlettend in de gaten houden. Voor de positie van linksachter de Rogerio (Juventus) nog steeds in beeld.

Redactie

Jupiler Pro League \\ Champions League \\ Anderlecht \\ Nice \\ FC Porto
 
 
Reacties.