Refaelov zat tegen AEK opnieuw op de bank: "Geen uitleg gekregen van de trainer"

18 augustus 2017 17:54

Club Brugge speelde donderdagavond 0-0 gelijk tegen AEK Athene. Blauw-zwart moet volgende week, ín Griekenland, dan ook vol aan de bak om zich te verzekeren van een plaats in de poules van de Europa League. Misschien dat een Lior Refaelov in grote doen daar mee kan voor zorgen?

Het zou kunnen. Donderdagavond zat Refaelov evenwel voor de tweede opeenvolgende keer op de bank. Rafa, die de volledige voorbereiding kon meedoen, leek dit seizoen opnieuw écht op te staan na een moeilijk jaar.

Maar voorlopig is niets minder waar: Hans Vanaken kreeg de jongste twee wedstrijden de voorkeur op zijn Israëlische concurrent. Toen Refaelov werd geconfronteerd met het feit dat hij opnieuw bankzitter was en gevraagd werd of hij ontgoocheld was, knikte de aanvallende middenvelder eventjes om ‘ja’ te zeggen.

"We konden nog twee uur verder voetballen zonder een doelpunt te maken" - Lior Refaelov

En het is ook niet dat trainer Ivan Leko zijn ervaren pion op voorhand had meegedeeld waarom hij niet startte. “Ik heb geen uitleg gekregen van de trainer”, voegde Refaelov er verder nog aan toe.

Over de wedstrijd zelf had Rafa nog het volgende te zeggen. “Volgens mij konden we nog twee uur verder voetballen zonder een doelpunt te maken. Het was niet goed genoeg. Volgende week zullen we top moeten zijn om een goed resultaat te behalen.”

Europa League \\ Club Brugge \\ AEK Athene
 
 
 
Reacties.