Boskamp voor speler van 'zijn' Barcelona: "Het gaat veel te snel, hij begrijpt zelfs niet wat Messi doet"

19 augustus 2017 19:32

FC Barcelona begon allesbehalve geweldig aan het nieuwe seizoen. De Catalaanse topclub speelde met Neymar één van zijn beste spelers kwijt, en tot overmaat van ramp kregen Lionel Messi en co in de Spaanse Supercup voetballes van grote rivaal Real Madrid.

Analist én Barça-supporter Johan Boskamp moest lijdzaam toekijken. “Nou ja, als je Barcelona bezig zag... Bij balverlies was het een catastrofe. Ze werden langs alle kanten overlopen, stonden veel te ver uit mekaar”, zegt de Nederlander in Het Nieuwsblad.

“In de voorbereiding speelden ze tegen Juventus en die zetten ze elke keer gelijk weer vast. Maar tegen Madrid waren ze echt aan het zwemmen. Voorin liep het ook voor geen meter. Suarez was zo verschrikkelijk slecht. Nu is hij ook nog geblesseerd.”

Te snel voor Deulofeu

Al maakt Barcelona wel nog werk van nieuwe topspelers. “Gelukkig, want voor die Deulofeu gaat het veel te snel, hij begrijpt zelfs niet wat Messi doet”, toont Boskamp zich kritisch. “Coutinho en Dembélé zijn toch smaakmakers. Ze zijn er nog niet, maar hebben toch al bonje met hun bestuur omdat ze weg willen.”

Timothy Collard

Primera Division \\ Barcelona \\ Real Betis
 
 
Reacties.