Dessers leidt Utrecht naar drie punten, Boëtius doet het voor Feyenoord en Ajax kruipt uit dal dankzij Huntelaar (mét beelden)

20 augustus 2017 16:25

In de Eredivisie is men volop bezig aan de tweede speeldag. Daarin kwamen al heel wat oude bekenden in de spotlight. Dessers was heel belangrijk voor Utrecht.

Utrecht nam immers een blitzstart en stond na amper zeven minuten al 2-0 voor tegen Willem II en die stand bleef ook staan. Al had de goal van Dessers wellicht niet mogen tellen. Oordeelt u vooral zelf. Opgelet, het laden van de filmpjes kan enkele ogenblikken in beslag nemen.

Welkom terug Klaas-Jan!

Bij Ajax zijn ze erin geslaagd om de eerste zege van het seizoen uit de brand te slepen tegen Groningen. Huntelaar maakte valk voor rust de eerste goal sinds zijn terugkeer. Ziyech en Schöne zorgden ervoor dat de tegentreffer van Idrissi niet té veel spanning bracht.

Ex-Genkie doet het voor Feyenoord

Eerder stond ook al de stadsderby tussen Excelsior en Feyenoord op het programma. Bij de thuisploeg stond Wout Faes in de basis, maar hij kon niet voorkomen dat Jean-Paul Boëtius (ex-Genk) de winning goal lukte.

{INSERT_MATCHES_TODAY}

Nederlandse Eredivisie \\ Feyenoord \\ Ajax \\ Excelsior \\ FC Groningen \\ Utrecht \\ Willem II
 
 
 
Reacties.