Mertens en co. plaatsen zich simpel voor de Champions League, Olympiakos gaat dankzij ex-Anderlechtspelers ook naar het kampioenenbal

22 augustus 2017 22:41

Vorige week hebben de Belgen in de laatste voorronde van de Champions League zich naar een uitstekende uitgangspositie gespeeld. Of ze zich dinsdag konden plaatsen? Dat leest u hier.

Na de 2-0 in de heenmatch, met onder andere een knap doelpunt van Mertens, stond Napoli er heel goed voor. In Nice waren ze 90 minuten lang dominant en dat resulteerde opnieuw in een 0-2 overwinning. Callejon en Insigne zorgden voor de goals, Mertens trof de paal kort na de rust.

Olympiakos speelt ook weer Champions League en daar zit Anderlecht voor iets tussen. Marin maakte het enige doelpunt op assist van Odjidja-Ofoe, Besnik Hasi keek tevreden toe. Ook nieuwe aanwinst Guillaume Gillet stond op het veld, net als Carcela (ex-Standard).

Basaksehir, de ploeg die Club Brugge uitschakelde, ligt er nu zelf uit. Na het resultaat uit de heenmatch (1-2) was 2-2 tegen Sevilla niet genoeg om door te stoten. Celtic gaat ook door, maar Boyata speelde niet door een blessure.

Overzicht van alle matchen op dinsdag:

{INSERT_MATCHES_TODAY}

Yannick Lambrecht

Champions League \\ Nice \\ Sevilla \\ Napoli \\ Rijeka \\ Olympiakos Piraeus \\ Istanbul BB
 
 
Reacties.