Refaelov bankzitter: "Ik ga nu niet impulsief reageren"

25 augustus 2017 08:12

Lior Refaelov moest alweer op de bank beginnen tegen AEK Athene, maar ook tijdens zijn invalbeurt kon hij de zaken niet omdraaien. De Israëliër was enorm ontgoocheld om beide zaken.

Lior Refaelov moest zijn plaats afstaan aan Hans Vanaken. En dat gebeurt wel meer, ondanks dat de creatieve middenvelder na lang twijfelen besloot om bij Club te blijven. "Noem me één speler die daar niet ontgoocheld om is", reageerde hij in Het Nieuwsblad. "Zeker op mijn positie en met wat ik wilde geven. Of ik dit meeneem? Ik wil nu niet impulsief reageren. Ik heb veel gegeven voor deze club en wil nog veel geven. Dit zullen we oplossen. In de kleedkamer."

Het verlies kwam als een mokerslag aan. "De Europa League leek ons niveau, maar zelfs daar waren we niet klaar voor. De focus was er, de motivatie en adrenaline ook. Maar niets werkte. Het wordt zwaar ja, zo'n seizoen zonder Europees voetbal. Er is door de club geïnvesteerd. We zijn met 25 goeie spelers en we zullen nu maar een match per week spelen. Dat is verschrikkelijk. De komende dagen zal de club beslissingen nemen voor iedereen."

Redactie

Europa League \\ Club Brugge \\ AEK Athene
 
 
Reacties.