Bayern bijt tanden stuk op Bremen tot Lewandowski toeslaat, clean sheet voor Casteels

26 augustus 2017 17:25

De Bundesliga is ook weer vertrokken. Zaterdag stond speeldag twee op het programma, met onder andere Bayern München en ook enkele Belgen.

Bayern München was vanzelfsprekend de dominante ploeg in Bremen, maar het geraakte lang niet voorbij een stug blok. Tot Lewandowski er een kwartier voor tijd toch voorbij geraakte, twee keer zelfs. Zo behouden ze zoals verwacht een maximumscore.

Casteels hield een clean sheet voor Wolfsburg en zo zijn ook de eerste drie punten binnen. Nieuwkomer Dimata (ex-KVO) stond in de basis, maar ging kort na de rust naar de kant.

Thorgan Hazard leek met Mönchengladbach op weg naar een overwinning, maar die gaven het in het slot nog weg tegen Augsburg. Voor de thuisploeg kon oude bekende Finnbogason al na een minuut scoren.

In een duel der subtoppers, Bayer Leverkusen-Hoffenheim, werd het 2-2. Bailey mocht twintig minuten spelen, maar kon zich niet echt laten zien.

Overzicht van speeldag 2 in de Bundesliga:

{INSERT_MATCHDAY}

Yannick Lambrecht

Bundesliga \\ Bayern München \\ Werder Bremen \\ VfL Wolfsburg \\ Bayer Leverkusen \\ Bor. Mönchengladbach \\ Eintracht Frankfurt \\ FC Augsburg \\ 1899 Hoffenheim
 
 
Reacties.