PSV behoudt perfect rapport tegen Vancamp en co, Dessers kan eerste verlies van Utrecht niet voorkomen

27 augustus 2017 18:47

Terwijl er in ons land een Super Sunday aan de gang was, werd er in Nederland ook weer gevoetbald. PSV en Utrecht wilden allebei hun maximumscore verder zetten. Voor de ene lukt dat wel, voor de andere niet.

Het was een mindere week voor FC Utrecht. Na de Europese uitschakeling in Sint-Petersburg verloren ze ook in Groningen. Utrecht was veruit de betere ploeg (het verzamelde 30 kansen tegenover 5 voor de thuisploeg), maar ging toch met 1-2 onderuit. Cyriel Dessers speelde enkel de laatste tien minuten.

Ondertussen boekte PSV de derde overwinning op rij na een eenvoudige 2-0-overwinning tegen Roda JC. Bij de bezoekers stond Jorn Vancamp in de basis, hij werd gewisseld in de 74ste minuut.