Dit zijn onze verwachte 11 Rode Duivels voor de ontmoeting met dwergstaat Gibraltar

30 augustus 2017 20:55

Het einde van de WK-kwalificatiecampagne komt in zicht. Tegen Gibraltar en Griekenland zijn de Rode Duivels al toe aan hun zeven en achtste match van de poule.

In aanloop naar ieder duel blikken we vooruit met onze verwachte elf. Roberto Martinez gaf het al aan: "Tijd voor experimenten is er in deze fase van de kwalificatiecampagne niet." Ook niet tegen dwergstaat Gibraltar, waardoor we grotendeels dezelfde ploeg aan de aftrap zullen krijgen als in de laatste wedstrijd in Estland (0-2).

Achterin recupereert de bondscoach Meunier ten opzichte van de interlandbreak. De Ardennees speelde 90 minuten mee tegen Saint-Etienne en lijkt ons de voorkeur te krijgen op Nacer Chadli. Verder zal Martinez wel vasthouden aan de vertrouwde namen.

Op het middenveld liggen Mousa Dembélé en Marouane Fellaini in de weegschaal. Big Fella kan van cruciaal belang zijn tegen de stugge Grieken Wegens zijn gebrek aan speelminuten is het misschien beter om de Mancunian donderdag te sparen en voor Dembélé te kiezen aan de zijde van Axel Witsel.

Voorin verwachten we geen wissels. Waardoor Kevin De Bruyne en Dries Mertens de aanvoer voorzien en Romelu Lukaku voor goals moet zorgen. De wederoptredende Eden Hazard zal ongetwijfeld speelminuten krijgen als invaller.

Diederik Geypen

België \\ Gibraltar
 
 
Reacties.