Eden Hazard op z'n best: "Neymar 222 miljoen? Dan kost ik er 300" en "Ronaldo heeft verstand van voetbal"

31 augustus 2017 09:13

Een persmoment met Eden Hazard verveelt nooit. De Rode Duivel ging woensdag geen enkel thema uit de weg, lastige vragen repliceerde hij met een kwinkslag.

Nog voor zijn zware enkelblessure werd de naam van de 26-jarige Hazard aan Real Madrid gelinkt. Toen Neymar deze zomer vertrok bij rivaal Barcelona, kwam ook daar zijn naam ter sprake.

"Zat de winger zonder die blessure bij Barça als vervanger van Neymar? "Misschien wel, maar ik had wel 300 miljoen euro gekost. (lacht) Zo gaat dat in een mercato. Spelers komen en gaan, maar deze keer zonder mij."

"Of die gemiste transfer mij frustreerde? Neen, die gemiste vakantie zat me dwars.

"Of die gemiste transfer mij frustreerde. "neen, helemaal niet. Vooral mijn gemiste vakantie dat me dwars. (knipoog) Blessures zijn nu eenmaal part of the job. Maar ik voel me goed bij Chelsea. Ik begon er tenslotte al aan mijn zesde seizoen."

Real of Barça? Hazard deed de deur richting La Liga nooit dicht. Cristiano Ronaldo noemde hem zelfs een van zijn mogelijke opvolgers.

"Een bewijs dat Cristiano veel van voetbal kent", grapt Hazard. "Neen, hij is een van de beste spelers ter wereld en misschien zelfs aller tijden. Als zo'n man iets over je zegt is dat leuk om te horen."

Diederik Geypen

Premier League \\ La Liga \\ Chelsea \\ Barcelona \\ België \\ Gibraltar
 
 
Reacties.