Lukaku spreekt over zijn komende partner in crime: "Ik zei tegen Zlatan: 'Jij hebt een missie en ik ga je helpen'"

02 september 2017 06:07

Romelu Lukaku krijgt na Nieuwjaar er een nieuwe concurrent bij... Of moeten we zeggen, een nieuw maatje? Want Lukaku kijkt uit naar de samenwerking met Zlatan Ibrahimovic bij Manchester United. "Ik sprak hem in de zomer reeds."

Lukaku en Ibrahimovic hebben beiden Mino Raiola als manager. En die houdt zijn poulains dicht bij elkaar. Met Pogba, Lukaku en Ibrahimovic heeft hij drie wereldsterren bij United. "Ik sprak deze zomer reeds met Zlatan. Ik wou dat hij terug kwam en dat heb ik hem ook gezegd. Voor mij is hij geen concurrent, maar iemand van wie ik nog veel kan leren."

Big Rom nam de nummer 9, maar dat was in samenspraak met de Zweed. "Ik wist al heel lang hoor dat hij nummer 10 ging pakken. Maar ik mocht het niet zeggen. Ik heb hem gezegd: "Kijk, jij hebt een missie bij United en ik zal je daarbij helpen"."

Voor mij is Zlatan geen concurrent

Dat Zlatan zijn terugkeer dan ook aankondigde met een foto waarop een rode duivel te zien is die een stevige handdruk geeft aan 'Jezus Zlatan' hoeft dan ook niet te verwonderen. "Dat is typisch voor hem", lachte Romelu. "Of dat iets met mij te maken had? Neeeehhh."

Johan Walckiers

Premier League \\ Manchester United \\ België \\ Griekenland
 
 
Reacties.