Dit zijn de toppers van speeldag 1 in de Super League bij de vrouwen

04 september 2017 17:15

Ook dit seizoen zou de Super League wel eens een erg leuk seizoen kunnen worden. Elke maandag beschouwen wij na op de wedstrijden van het afgelopen weekend met de toppers van de speeldag.

Standard met de ex-Anderlechtspeelsters

Standard verloor deze zomer op een drukke transfermarkt heel wat kwaliteit, maar haalde ook wel wat toppertjes in huis.

En die deden het meteen in de openingswedstrijd tegen Heist. Het werd 6-0, met maar liefst vijf goals van ex-Anderlechtspeelsters vorig seizoen. Wajnblum, Blave en Gelders wisten zo de toon te zetten, Wiard komt er nog aan na een blessure.

Gent & Anderlecht doen hun opdracht

Neen, de Buffalo's en paars-wit waren nog niet helemaal onder stoom. En toch pakten ze tegen respectievelijk OH Leuven en Genk de benodigde drie punten om het seizoen meteen goed in te zetten.

Enkele nieuwelingen vielen meteen op met een degelijke prestatie, van hen kunnen we dit seizoen dus mogelijk nog meer verwachten in een spannend seizoen.

Elke Van Gorp

Ook nieuw bij haar ploeg is Elke Van Gorp, die meteen twee keer scoorde. Maakt zij het verschil voor Anderlecht in een zoektocht naar eindelijk eens een titel?

Het zou zomaar kunnen. Deze zomer was ze ook al de eerste ooit die scoorde op een EK voor de Belgian Red Flames, aan vertrouwen geen gebrek dus.

Aernout Van Lindt

 
 
Reacties.