Francky Dury nodigt de fans nog eens extra uit: "Nog lange weg te gaan, maar we spelen nu eindelijk in eigen stadion ..."

13 september 2017 21:10

Zulte Waregem opent donderdagavond zijn Europees avontuur met een thuismatch tegen OGC Nice. En jawel, die mag het in het eigen Regenboogstadion spelen. Een droom van Francky Dury komt uit.

"Het werd tijd dat we in eigen stadion mochten spelen. De eerste keer in het Ottenstadion kon ik nog begrijpen, toen was het echt snel dat we Europa in gingen en het stadion leek wat op het onze", aldus Dury.

Goed dat we in het eigen stadion Europees kunnen spelen

"De vorige keer met Anderlecht en Brugge was het niet aangenaam voor 5000 man, al was het mooi dat we daar mochten spelen. We spelen niet elk jaar Europees, nu is het een mooie poule, dat we daarin écht thuis spelen maakt het ook mooi voor de supporters. We willen een goed figuur slaan in Europa."

En dus hoopt de coach ook op flink wat supporters: "Ik hoop toch dat we het stadion goed (80-90%) vol krijgen, dat kan een boost geven. Het stadion is nog niet helemaal af, we hebben nog een grote weg af te leggen. Maar het is goed dat we hier kunnen spelen."

Redactie

Europa League \\ Zulte Waregem \\ Nice
 
 
Reacties.