Voormalige Beerschot-speler nu tegen Beerschot Wilrijk: "Speciaal wordt het echter niet voor me"

20 september 2017 15:44

Woensdag vechten Lokeren en Beerschot Wilrijk het uit om een ticket naar de volgende ronde in de Beker van België. Bij de Waaslanders speelt sinds deze zomer trouwens een man die nog voor het voormalige Beerschot AC speelde, maar daarom hoeft het nog geen speciaal duel te worden voor hem.

De speler in kwestie is Stefano Marzo, die in 2013 bij Beerschot speelde. Het jaar van de vereffening. "Dat seizoen is zo raar geëindigd", blikt hij terug in Het Nieuwsblad. "We waren al een tijdje gedegradeerd, maar trainden nog een aantal weken verder. Op een gegeven moment was de club failliet en viel alles uit elkaar. Heel bizar."

Ondanks alles was ik er graag - Stefano Marzo

Toch hield de rechtsback er een goed gevoel aan over. "Weet je, ik heb het er prima naar mijn zin gehad. Het is een prachtige club. Je wenst die mensen het beste toe. Fijn dat ze nu bovenaan staan in 1B", zegt hij.

Niet bijzonder

Toch bijzonder om ze dan woensdag in de ogen te kijken, niet? "Speciaal wordt het echter niet voor me. Van het vorige Beerschot blijft er op zich erg weinig over. Bovendien is het jaar dat ik er speelde nu niet bepaald een goed referentiejaar", aldus Marzo.

Yannick Lambrecht

Beker van België \\ Sporting Lokeren \\ Beerschot \\ Beerschot AC
 
 
Reacties.