Vanhaezebrouck bijzonder blij met kwalificatie: "De goede dingen onthouden" & "Chapeau voor Geel"

20 september 2017 23:03

AA Gent legde nog geen geweldige prestatie op de mat tegen Geel, maar het volstond wel om zich te plaatsen voor de volgende ronde van de Beker van België. Vanhaezebrouck was tevreden met de kwalificatie en tevens vol lof voor Geel.

"We hebben bij momenten goede dingen laten zien, maar nog niet genoeg. We willen altijd meer. Een aantal zaken waren niet goed, maar we moeten de goede dingen onthouden."

"Bepaalde jongens hebben niet gebracht wat ik van hen verwacht, maar anderen zijn dan weer wel aan de oppervlakte gekomen." Vanhaezebrouck was vooral tevreden over de prestatie van Milicevic.

Nu willen we onze eerste thuisoverwinning pakken - Hein Vanhaezebrouck

"Chapeau voor Geel, voor hun coach en hun manier van voetballen. Leuke ploeg om tegen te spelen. We hadden tegenstand en dat is een pluim voor Geel. Ik had verwacht dat ze er na 60 minuten door zouden zitten, maar dat was niet het geval."

De belangrijke week lijkt zo uitstekend te verlopen voor AA Gent. "We hebben onze wedstrijd gewonnen tegen KV Oostende, we plaatsten ons nu voor de volgende bekerronde en we willen dit weekend onze eerste thuisoverwinning behalen. We zijn nu al voor twee derde geslaagd."

Robby Morren

Beker van België \\ KAA Gent \\ ASV Geel
 
 
Reacties.