Geel kon net niet stunten: "Gent heeft geen compensatie van de ref nodig"

21 september 2017 09:17

ASV Geel bekert niet verder. AA Gent bleek woensdagavond te sterk, maar de club uit de eerste amateurliga maakte er wel een echte wedstrijd van.

"Als we het verloop van de match bekijken, dan was het voetballend overwicht voor AA Gent, maar wij hebben met onze middelen gestreden tot het einde. We hebben niet enkel ballen vooruit getrapt, maar we hebben goed gevoetbald", oordeelde Geel-coach Nicky Hayen.

"We wilden het publiek mee krijgen en ik denk wel dat we daarin geslaagd zijn. De spelers hebben tegen Gent een uitstekende mentaliteit en inzet getoond. We zetten twee keer een achterstand recht en dan hoop je eventjes dat er meer in zit."

Niet dus want de derde Gentse goal was een beauty. "Het was een mooi uitgespeelde counter en het was het doelpunt te veel voor ons."

Ik ben fier op de jongens - Nicky Hayen

Geel kreeg een lichte strafschop, maar ook Gent kreeg enkele dubieuze beslissingen in zijn voordeel en dat stemde Hayen toch ontevreden. "Gent heeft geen compensatie van de ref nodig om ons te verslaan."

"Ik ben fier op de jongens, we moeten het positieve onthouden. Iedereen heeft een heel leuke avond beleefd en we gaan met opgeheven hoofd uit de beker."

Robby Morren

Beker van België \\ KAA Gent \\ ASV Geel
 
 
Reacties.