Teleurstelling bij amateurclub ASV Geel want: "Er zat meer in tegen Gent"

21 september 2017 16:28

Gemengde gevoelens woensdagavond bij de spelers van ASV Geel. Trots omdat ze Gent het vuur echt aan de schenen hadden gelegd, maar ook teleurgesteld omdat er meer in zat.

"Je ziet dat in zo'n bekermatch alles kan gebeuren, het is voor een kleine ploeg altijd mogelijk om te stunten", vertelde Karadayi na afloop aan Voetbalkrant. "Wij hebben goed gespeeld en ik vind dat we een gelijkspel hadden verdiend.

Matthiece Nelissen bracht Geel op 2-2 met een knappe goal. "Ik kreeg de bal perfect mee in de loop. Ik had nog tijd om te kijken en twijfelde niet." Maar dan volgde tien minuten voor affluiten die dodelijke derde Gentse treffer. "Dat was een mooi uitgespeelde counter", gaf hij toe.

Getoond dat we onze voet kunnen zetten tegen een eersteklasser - Matthiece Nelissen

Toch had ook Nelissen het gevoel dat Geel voor een stunt had kunnen zorgen. "Gent heeft niet veel kansen gecreëerd. Wij hebben getoond dat we onze voet kunnen zetten tegen een eersteklasser. Daarom zijn we tevreden, maar ook ontgoocheld omdat er meer in zat en we als ploeg goed hebben gevoetbald."

Een mening die ploegmaat Karadayi deelt. "Gent had meer balbezit, maar wij hadden nog enkele goede kansen. Na onze gelijkmaker kregen de supporters meer hoop en steunden ze ons voluit. Ik hoop dat onze fans dit ook zullen doortrekken naar de competitie."

Robby Morren

Beker van België \\ KAA Gent \\ ASV Geel
 
 
Reacties.