Club Brugge zocht deze zomer wel degelijk toenadering tot Peter Maes, die zelf uitlegt waarom hij Michel Preud'homme niet opvolgde

24 september 2017 16:38

Peter Maes vond na zijn ontslag bij KRC Genk op tweede kerstdag van vorig jaar weer onderdak in het oude nest. Met Sporting Lokeren wil hij in de toekomst opnieuw het succes van weleer nastreven.

Afgelopen zomer werd de naam van Maes aan verschillende clubs gelinkt. Onder meer het Israëlische Maccabi Tel Aviv en Al Ain uit de Verenigde Arabische Emiraten polsten, maar daar ging de Limburgse oefenmeester niet op in.

In België dacht Antwerp lange tijd aan Maes, en ook ook vicekampioen Club Brugge was een optie. "Vanuit Brugge was er even contact, maar daar vond men dat mijn mentaliteit te sterk aanleunde bij die van Michel Preud'homme", aldus de trainer in La Capitale.

Standard

In een avontuur bij Standard had Maes wel zin, maar concreet werd de interesse nooit. "Via enkele managers was er wel wat belangstelling. Niet meer dan dat. Aan de onderhandelingstafel hebben we nooit gezeten."

Redactie

Jupiler Pro League \\ Club Brugge \\ Sporting Lokeren \\ Standard \\ Mac. Tel-Aviv \\ Al Ain
 
 
Reacties.