Onwaarschijnlijk - PSV wint verpletterend op verplaatsing van onmondig Utrecht met 1-7 (!)

24 september 2017 15:44

Sensatie in de Nederlandse hoogste klasse. PSV is terug koploper in het klassement en dat deed het in stijl. Het won maar liefst met 1-7 op het veld van Utrecht.

De troepen van trainer Phillip Cocu haalden zwaar uit naar tegenstander Utrecht. Al na 15 minuten kwam PSV op voorsprong dankzij Locadia. Utrecht kwam daarna via de stip op gelijke hoogte, maar de bezoekers kwamen nog voor de rust op 1-2 te staan na een doelpunt van Lozano.

Na de rust werd het niet beter voor Utrecht, want Locadia maakte in minuut 49 zijn tweede van de avond. Na nog eens 20 minuten had hij zijn hattrick al volmaakt. Het stond ondertussen al 1-4. Het feestje van PSV stopte niet, want kort daarna kregen ze alsook een penalty, die Van Ginkel feilloos omzette.

Van kwaad naar erger

Het ging van kwaad naar erger met Utrecht, want vijf minuten na de eerste penalty voor PSV volgde een nieuwe, met als gevolg dat Locadia zijn vierde doelpunt van de avond kon maken. Bergwijn kon ten slotte zijn goede wedstrijd nog bekronen met een knappe solo waardoor de 1-7 een feit was. Een pijnlijke avond voor de thuisploeg, een feestje voor de uitploeg.