Hoe gaat die Duivelse selectie van Martinez eruit zien? Vijf vaste waarden raken niet speelklaar

25 september 2017 21:25

Roberto Martinez moet deze week nog een puzzeltje in elkaar steken voor hij zijn selectie voor de kwalificatiematchen tegen Bosnië-Herzegovina en Cyprus bekendmaakt. De Rode Duivels vallen namelijk als vliegen door blessures.

In de voorbije weken kwam er nogal slecht nieuws binnen. Christian Benteke viel afgelopen weekend uit en zit minstens zes weken aan de kant met een knieblessure. Ook Marouane Fellaini moest geblesseerd van het veld met een enkelletsel.

Vincent Kompany is ook nog altijd niet klaar, zijn revalidatie blijft maar aanslepen en in de Champions League is hij er weer niet bij voor The Citizens. Verder kampen Nacer Chadli en Mousa Dembélé nog met blessureleed.

Nieuwe namen

Nu al deze vaste Rode Duivels niet speelklaar zijn, kan Roberto Martinez bijna niet anders dan nieuwe namen te selecteren. Maar aangezien België al geplaatst is, komt dat in feite niet zo ongelegen voor enkele jonge talenten... En zou hij de scheve situatie met Radja Nainggolan nu proberen rechtzetten?

Yannick Lambrecht

Premier League \\ Champions League \\ Manchester United \\ Tottenham \\ Arsenal \\ Manchester City \\ Chelsea \\ West Bromwich \\ Atlético Madrid \\ Crystal Palace \\ België \\ CSKA Moskou \\ Shakhtar Donetsk \\ Apoel Nicosia
 
 
Reacties.