Van grootste Belgisch talent tot bijna afgeschreven... Maar nu: "Ik wil naar het WK met de Rode Duivels"

26 september 2017 13:29

Na een afscheid in mineur bij Manchester United wil Adnan Januzaj zijn carrière definitief lanceren bij Real Sociedad. Tot nu toe lukte het hem nog niet om een basisplaats af te dwingen, maar hij gaat desondanks wel vol voor het hoogste. Hij denkt er immers bij te kunnen zijn tijdens het WK...

Januzaj wacht nog op zijn eerste goal, maar hij weet al aan wie hij die gaat opdragen. "Aan Louis van Gaal", zei hij met enige sarcasme. Met de Nederlander had hij immers geen al te beste relatie. "Ik was gefrustreerd onder Van Gaal en was niet dezelfde Adnan als het jaar daarvoor. Ik werkte hard op training maar moest plots toch plaatsnemen in de tribune. Dat is pijnlijk voor een jonge speler en ik verloor het spelplezier."

"Ik hoop nog altijd op de Rode Duivels", zegt hij in de Daily Mail. Na een mislukte uitleenbeurt aan Sunderland moet het er nu wel helemaal op zijn. "De fans bij Sunderland hadden altijd kritiek op mij, alsof ik de enige was die op het veld stond. Ik ben nog steeds een jonge speler en leer nog steeds. Maar ik ging wel altijd voluit."

Johan Walckiers

Europa League \\ Real Sociedad
 
 
Reacties.