Crisis in München? Bayern maakt net dezelfde fout als vorige week en lijdt nieuw puntenverlies

01 oktober 2017 17:28

Een week geleden stond Bayern München comfortabel voor tegen Wolfsburg en toen gaven ze het toch nog weg (2-2). Tegen Hertha Berlijn is de kampioen net hetzelfde overkomen.

Al na tien minuten stond die Bayern voor door een doelpunt opgezet door de centrale verdedigers: Boateng gaf de aanzet, Hummels werkte af. Kort na de rust verdubbelde de onvermijdelijke Lewandowski die voorsprong zelfs.

En dan maakte de kampioen net dezelfde fout als vorige week. Op vijf minuten tijd zorgden Duda en Kalou ervoor dat de bordjes weer gelijk hingen. Het bleef bij die 2-2-stand tot het einde.

Het derde puntenverlies al op zeven wedstrijden voor Bayern München. Grote titelconcurrent Dortmund lacht in zijn vuistje met een voorsprong van vijf punten. Toch niet zo ongenaakbaar...