Nederlander zet wel héél straffe statistieken neer bij traditieclub Berchem Sport: "50 doelpunten in een 60-tal wedstrijden"

02 oktober 2017 16:06

Jelle van Kruijssen kende door een blessure een moeilijk seizoensbegin bij Berchem Sport. Maar tegen Châtelet vond hij zaterdag een eerste keer de weg naar doel.

De 28-jarige Nederlander zet straffe statistieken neer bij de Antwerpse traditieclub. Hij vond in competitie al 50 keer de weg naar doel. "Mijn eerste doelstelling is daarmee bereikt", vertelt Jelle Van Kruijssen op de website van de club. "Ik ben er best trots op, 50 doelpunten in een 60-tal wedstrijden. Dat mag toch wel in de krant en op de website." (lacht)

Er nog eens 50 bij doen wordt moeilijk beseft de aanvaller uit Eindhoven. "Dan zullen er nog een paar seizoenen moeten bijkomen, vrees ik. Na dit seizoen blijf ik normaal gezien nog één seizoen bij Berchem, maar dat zal niet volstaan voor 50 doelpunten. Maar je weet nooit. Ik voel me hier goed, heb hier intussen goeie vrienden gemaakt, alles is hier prima geregeld, de supporters zijn fantastisch. Kortom ik zit hier goed op mijn plaats."

Diederik Geypen

Chatelet SC \\ Berchem Sport
 
 
Reacties.