De malaise van Everton loopt de spuigaten uit (met knokpartij tijdens wedstrijd), Koeman weet het ook niet meer

20 oktober 2017 06:45

Everton verloor donderdagavond in eigen huis zonder eer tegen Olympique Lyon (2-1). Bovendien ontaarde de match op het uur zelfs in een vechtpartij inclusief supporters na een belachelijke duwfout van Ashley Williams. Het is vijf na twaalf voor Ronald Koeman.

De frustratie spatte ervan af bij Everton en Williams moest het even kwijt. Kijk maar naar de onwaarschijnlijke fout die hij in onderstaande video maakt (let ook op de supporter die mee gaat knokken met een kind op de arm). Alsof dat nog niet erg genoeg was, kreeg de speler zelfs geen rood. Waarschijnlijk wacht hem wel nog een schorsing door UEFA.

Ronald Koeman heeft dit seizoen alleen nog maar teleurgesteld als Everton-coach en daardoor schreeuwen de fans het intussen van de daken om hem naar de deur te wijzen.

De aanwezige journalisten hoopten na de match op een echte reactie, maar verder dan de clichés ging de Nederlander niet: "eerste helft zwak, tweede helft beter", "alles kan nog in onze groep", "op naar de volgende wedstrijd", ... De fans zijn alvast iets eerlijker.

Europa League \\ AZ Alkmaar \\ Everton \\ Lyon
 
 
 
Reacties.