Ronald Vargas (ex-Anderlecht en ex-Club Brugge) reageert op zijn horrorblessure: "Dit is niets in vergelijking met wat ik al meemaakte"

24 oktober 2017 20:41

Ronald Vargas, de voormalige spelmaker van Anderlecht en Club Brugge, liep afgelopen weekend bij zijn Australische club Newcastle Jets een horrorblessure op. De Venezolaanse international brak bij een val zijn kuitbeen en scheurde de mediale band van de linker enkel af.

Op Facebook kreeg Vargas massaal veel steunbetuigingen. Intussen reageerde de oude bekende uit de Jupiler Pro League op zijn jammerlijk ongeval. Hij bedankte iedereen, met een speciale vermelding voor zijn teammaats en de technische staf.

"Deze sport is mijn leven en ik accepteer elk voorval dat zich tijdens mijn loopbaan voordoet", aldus Vargas die in het verleden al niet gespaard bleef van blessures.

"Ik blijf positief, want het had erger kunnen zijn. Dit letsel is niets in vergelijking met wat ik al meemaakte, zoals een gebroken kuitbeen en de mediale band van de enkel. Ik hoop zo snel mogelijk terug te keren en bedank iedereen voor de solidariteit."

Diederik Geypen

Jupiler Pro League \\ Anderlecht \\ Club Brugge \\ Zulte Waregem \\ Newcastle Jets
 
 
Reacties.