Volgende ronde is binnen bereik voor Zulte Waregem na gunstig resultaat in Lazio-Nice

02 november 2017 22:58

Zulte Waregem heeft in deel twee van de Europa League voor de eerste Belgische driepunter gezorgd. Essevee won in een hele aantrekkelijke wedstrijd met 0-2 van Vitesse. Maar dat was lang niet de enige wedstrijd van de avond.

In de andere wedstrijd van groep K pakte Lazio - met Jordan Lukaku in de basis - tegen Nice een perfecte 12 op 12. Beide ploegen kregen een hele match lang nauwelijks een bal tussen de palen, maar in de 93ste minuut wonnen de Italianen toch nog via een owngoal van Le Marchand.

Er is zeker nog kans op de tweede plaats voor Essevee, want momenteel is dit het klassement:

  1. Lazio - 12
  2. Nice - 6
  3. Zulte Waregem - 4
  4. Vitesse - 1

In Nice zal het moeten gebeuren voor Zulte Waregem.

Bij Real Sociedad mocht Adnan Januzaj voor de laatste twintig minuten opdraven. Na een simpele 3-0 tegen Vardar staat hij met anderhalf been in de volgende ronde.

Verder was deze speeldag een drama voor Marseille: ze verloren met 1-0 van Guimaraes, maar het grote gespreksonderwerp was de rode kaart voor Patrice Evra nadat hij een karatetrap verkocht aan een meegereisde supporter (bekijk hier de beelden).

Bekijk hier ook het overzicht van de matchen die om 19u begonnen.

Alle uitslagen op speeldag 4 van de Europa League:

{INSERT_MATCHDAY}

Yannick Lambrecht

Europa League \\ Arsenal \\ Marseille \\ Nice \\ Lazio \\ Vitória Guimarães \\ Real Sociedad \\ Rode Ster Belgrado \\ Vardar
 
 
Reacties.