Bied mee op shirts van Dembélé, Van Damme, Nainggolan, Losada,... en steun jeugdvoetbal

07 november 2017 19:29

City Pirates Antwerpen heeft één van de grootste jeugdopleidingen van het land en het sociale aspect is er sterk aanwezig. Maar, een grote voetbalwerking kost geld en daarvoor worden nu prachtshirts geveild.

"City Pirates is een van de snelst groeiende voetbalclubs in Antwerpen. De club die bekend staat voor zijn doorgedreven sociale aanpak, heeft meer dan 1000 leden verspreid over Merksem, Deurne, Luchtbal en Linkeroever."

Maar de club zit aan de limiet. "Met een wachtlijst van maar liefst 400 Antwerpse jongeren, komt de voetbalclub handen en ruimte tekort om aan de nijpende vraag in deze wijken te voldoen. Op donderdag 9 november organiseert de club daarom tijdens een fundraise-event een grootse veiling van collector’s items."

Opbrengst integraal naar de sociale werking van City Pirates

De aangeboden artikelen zijn niet min. Gesigneerde truitjes van o.a. Moussa Dembele, Radja Nainggolan, Hernan Losada, Jelle Van Damme en de Antwerp Giants, maar ook een snowboard van wereldtopper Seppe Smits, bewerkt door Antwerps kunstenaar Ludo Modelo gaan die avond onder de hamer. De opbrengst gaat integraal naar de sociale werking van City Pirates.

Mee bieden voor het shirt van uw dromen? Alle info is hieronder te vinden

De veiling vindt plaats tijdens een exclusief fundraise-event voor een select gezelschap van een 80-tal ondernemers. Minister van Financiën Johan Van Overtveldt, Grungblavers Guillaume Van der Stighelen en Jean Bosco Safari, acteur Johan Petit, journalist Ruben Van Gucht en de rappers van NoMoBS, SLM en Riverside nemen donderdag samen met clubvoorzitter Michel Pradolini het woord.

Iedereen kan meebieden

Via het digitale platform van partner Modero is de veiling zowel voor de aanwezigen in de zaal als voor iedereen met een internetverbinding toegankelijk. Wie wil meebieden, kan zich op voorhand registreren via veiling@modero.be.

City Pirates
 
 
 
Reacties.