Youth League-uitblinkers uit 2015 braken nog niet door bij Anderlecht: "Het is vreemd, er moet een reden voor zijn,

09 november 2017 11:17

Aaron Leya Iseka voetbalt dit seizoen op uitleenbasis voor Zulte Waregem. De youngster was een van de sleutelfiguren in de Youth League-campagne van 2015. En dus vindt de aanvaller het vreemd dat de sterke lichting van toen nog geen volwaardige kans kreeg bij de landskampioen.

Twee jaar na datum voetballen andere talenten die toen het mooie weer maakten bij de beloften als Faes, Lukebakio net als Leya Iseka elders.

"Het is vreemd. Zelfs wij, onder ons, praten er regelmatig over", zegt Leya Iseka in La Dernière Heure. "Er is misschien iets dat we fout doen. Want er moet een reden voor zijn, ook al kennen we die niet."

Niet zelf op zoek naar de verklaring

"Als er een uitleg voor is, komen we die graag te weten. Maar we zullen er niet zelf naar op zoek gaan", aldus de Belg met Congolese roots.

Leya Iseka voetbalt dit seizoen opt uitleenbasis voor Zulte Waregem. Lukebakio voor Charleroi en Faes voor het Nederlandse Excelsior.

Bart Vandenbussche

Jupiler Pro League \\ Nederlandse Eredivisie \\ Anderlecht \\ Excelsior \\ Zulte Waregem \\ België \\ Mexico \\ Congo DR
 
 
Reacties.