Verwarring alom bij Messi, die speler aanziet voor een supporter

11 november 2017 13:41

Argentinië neemt het om 14 uur Belgische tijd in Moskou op tegen Rusland, gastland voor het WK 2018. Lionel Messi liep in het hotel waar de nationale ploeg logeert een landgenoot tegen het lijf die met hem op de foto wilde.

De sterspeler van de Albiceleste zag de man in kwestie aan voor een fan, terwijl die eigenlijk een collega-voetballer is. "Ik dacht dat hij gewoon een supporter was, een van die typische jongens was die altijd om een kiekje staan te wachten", klonk het bij de Vlo.

Het zou gaan om de 21-jarige Zenit-speler Sébastian Driussi. De jonge aanvaller is nog niet echt een grote naam of bekende kop in de voetbalwereld, dus er valt wel iets te zeggen voor de verwarring van Messi. Driussi kwam in het hotel even zijn collega's opzoeken en maakte enkele foto's.

De bewuste foto met Messi deelde hij op Instagram. Messi zag de foto ook en toen kwam het besef. Toen ik de foto zag herkende ik hem plots. Uiteraard weet ik wie hij is. We hebben zelfs dezelfde tattoeëerder. Ik heb meteen bij hem mijn excuses aangeboden."

Maarten Cattaert

Argentinië \\ Rusland \\ Zenit St Petersburg
 
 
Reacties.