Vergevingsgezinde Borkelmans reikt de hand na zware klap voor Wilmots


Foto: © photonews 13 november 2017 12:24

Marc Wilmots kan nog steeds rekenen op de steun van Vital Borkelmans. Na de uitschakeling van Ivoorkust tegen Marokko stuurde zijn ex-assistent van bij de Rode Duivels hem een sms om hem te steunen.

Toen Marc Wilmots werd aangesteld als trainer bij Ivoorkust had Vital Borkelmans gehoopt om mee te kunnen gaan met zijn goede vriend. Dat Wilmots geen contact meer met hem zocht na hun gezamelijke periode bij de Rode Duivels lag toch zwaar op de maag van Borkelmans. Ondanks de ontgoocheling blijft hij evenwel Wilmots steunen en stuurde hij hem een sms'je waarin stond: 'Kom op jongen. Ik weet wat je kunt.'

Eeuwige Optimist

Op zondagavond was Vital Borkelmans te zien in 'De Zevende Dag' met betrekking tot zijn boek 'Eeuwige Optimist'. Een vraag naar zijn relatie met Marc Wilmots kon vanzelfsprekend niet achterwege blijven. Het antwoord van Brommerke luidde dat hij nog steeds heel veel respect heeft voor Wilmots, aldus Sportwereld.

Verder houdt hij een goed gevoel over aan zijn periode bij de Rode Duivels samen met Marc Wilmots. "Ik kan positief op de Duivels terugkijken", aldus Borkelmans. “Wij hebben iets neergezet. Het waren vier mooie jaren en twee leuke toernooien, waar we twee keer de kwartfinales halen. Wie nu aan het roer staat, moet het nog altijd maar beter doen.”

België \\ Ivoorkust
 
 
 
Reacties.