Ex-aanvaller van Lierse staat maanden aan de kant met kruisbandblessure


Foto: © photonews 14 november 2017 15:12

Etien Velikonya heeft in zijn carrière al heel wat clubs versleten. De Sloveense aanvaller speelde in eigen land nog twee seizoenen bij Lierse SK. Vooral in zijn tweede seizoen in tweede klasse toonde hij zich erg trefzeker.

Momenteel gaat het Velikonja iets minder voor de wind. De 28-jarige aanvaller verdient sinds dit seizoen zijn brood bij het Nederlandse Willem II. Tegen AZ beschadigde hij zijn voorste kruisband en moest hij het duel nog voor rust staken. Hij zal hierdoor enkele maanden buiten strijd zijn.

Velikonja vreesde eerst het ergste: een afgescheurde kruisband. Dat blijkt dus niet het geval. "Helaas is mijn goal tegen Ajax waarschijnlijk het laatste doelpunt van dit seizoen, want ik ben geblesseerd geraakt aan mijn knie. Ik moet geopereerd worden, maar ben erg gemotiveerd om sterker terug te komen", zei hij daags na de wedstrijd tegen AZ.

De sloveense ex-spits van Lierse onderging gisteren een operatie. Na de interlandperiode neemt Willem II het in eigen huis op tegen Sparta Rotterdam. De ploeg uit Tilburg staat momenteel zeventiende in de Eredivisie.

1e klasse B \\ Nederlandse Eredivisie \\ Willem II \\ Lierse SK
 
 
 
Reacties.