Wat een meevaller! Italië ging al uit van kwalificatie voor WK en dat blijkt uiteindelijk goed nieuws te zijn voor Denemarken

17 november 2017 22:35

Italië slaagde er afgelopen maandag niet in om zich te kwalificeren voor het WK van volgend jaar in Rusland. Ze konden thuis het verschil niet maken tegen Zweden. Daar gaat Denemarken nu mogelijk van profiteren. Ze denken eraan om het hotel van de Italianen in Rusland over te nemen.

De Italianen rekenden zich al rijk toen ze in de play-offs tegen Zweden uitkwamen. Ze boekten alvast hun hotel voor komende zomer in Rusland. Een ferme misrekening blijkt nu achteraf. Denemarken wil hiervan gebruikmaken en ziet de accomodatie van de Italianen wel zitten volgens het Deense tv-station TV2.

De CEO van de Deense voetbalbond reageerde: "De wensen van de Italië en Denemarken lopen sterk uiteen, maar we moeten nemen wat beschikbaar is. De beste locaties zijn al in handen van de toplanden."

Denemarken wist zich te plaatsen voor Rusland door in de terugmatch van de Europese barrages Ierland op eigen bodem een bolwassing te geven. Het werd 1-5 met onder andere een hattrick van Christian Eriksen.

Denemarken \\ Italië
 
 
 
Reacties.