Sla je slag in de Champions League en win nog snel 100.000 euro met gratis voorspelling

05 december 2017 10:45

Anderlecht gaat in de Champions League toch nog de volgende ronde in Europa proberen te halen. Lukt dat? Dan zou dat een enorme stunt zijn.

Welkom bij Unibet 6! Hier zijn de essentiële details die je moet weten voordat je een voorspelling maakt, ook voor speeldag 5 in de CL.

We weten dat je niet kan wachten om eraan te beginnen, maar neem enkele minuten de tijd om onderstaande spelregeles door te nemen.

Hoe spelen?

Om het spel te kunnen starten, moet je eerst een account maken bij Unibet of inloggen met je bestaande Unibet accountgegevens.

Je moet elke speeldag de uitslag van 6 Champions League wedstrijden voorspellen. 3 wedstrijd op dinsdag en 3 wedstrijden op woensdag. Je moet de correcte eindstand na reguliere speeltijd voorspellen.

Je 'eindstand voorspelling' zal automatisch winst, verlies of gelijkspel aanduiden. Voorspel je de score van alle 6 wedstrijden correct ben jij de winnaar - €100.000.

Plaats je voorspelling door het aantal doelpunten per team in de daarvoor voorzien vakjes te typen. Een pop-up zal verschijnen wanneer je voorspelling correct bewaard is. Om een voorspelling te veranderen, dien je simpelweg op het +/- icoontje te klikken.

Champions League \\ Europa League \\ Anderlecht \\ Celtic Glasgow
 
 
 
Reacties.