Genk kan zowaar 12 miljoen euro verdienen in januari zonder er iets voor te hoeven doen

09 december 2017 08:28

De penningmeester van Racing Genk loopt dezer dagen hoopvol door de Luminus Arena. Met de wintermercato op komst kan hij immers mogelijk nog vele miljoenen opschrijven in de jaarrekening. Twee spelers die eerder al verkocht werden, kunnen immers nog tot 12 miljoen euro opbrengen.

Genk heeft immers een overeenkomst bereikt met Lazio Roma over de som die zij krijgen bij een mogelijke doorverkoop van Sergej Milinkovic-Savic, weet Het Nieuwsblad. De Serviër werd in 2015 voor 9 miljoen euro verkocht aan Lazio Roma en Genk bedong toen ook een doorverkooppercentage van 50 procent.

Lazio verwacht echter dat het hem voor meer kan verkopen en koos eieren voor zijn geld. Ze boden Genk 9 miljoen aan en die aanvaardden de deal. Lazio hoopt Milinkovic-Savic voor 40 of 50 miljoen te verkopen aan een club als Juventus, dat al interesse toonde.

Bailey: nog eens 3 miljoen?

Daarnaast is er ook al belangstelling van de grootsten ter wereld voor Leon Bailey. Die doet het bijzonder goed bij Bayer Leverkusen en volgens de Engelse pers zou Chelsea deze winter zijn slag willen slaan. Ze hebben zo'n 23 miljoen euro voor hem over. Dat betekent dat Genk nog eens 3 miljoen zou kunnen incasseren.

Jupiler Pro League \\ Bundesliga \\ KRC Genk \\ Bayer Leverkusen
 
 
 
Reacties.